070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco voor op kantoor

Airconditioning voor in uw bedrijf

De hedendaagse kantoorgebouwen moeten voldoen aan strenge isolatienormen. Helaas zijn door deze normen het stukje ventilatie achtergebleven. Onze aircosystemen zijn niet alleen in staat de juiste hoeveelheid verse lucht te leveren maar ook houden onze airco's de ventilatiegraad in de gaten. De temperatuur is met onze aircosystemen optimaal ook zeer gebruiksvriendelijk bij het instellen.

Uit onderzoek is gebleken dat de productiviteit van uw medewerkers/collega's alles te maken heeft met een optimaal werkklimaat. Met de airconditioners van Aircotech is het mogelijk aan deze randvoorwaarde te voldoen.

Het moet natuurlijk zo zijn dat de systemen niet opvallen en netjes zijn weggewerkt. Daarom hebben wij een breed assortiment aan mogelijkheden. Meestal worden de airco systemen in het plafond weggewerkt. Het rooster in het plafond zorgt voor een gelijkmatige verdeling in de ruimtes. De kleur van de roosters is in diverse tinten leverbaar.

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Corona protocol Aircotech Klimaattechniek B.V.

Aircotech zal er alles aan doen om uw gezondheid en die van onze medewerkers niet in gevaar te brengen en te allen tijde de veiligheid te waarborgen.

Meer informatie

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860