070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco wandmodel plaatsen in huisartsenpraktijk Hoekstra en De Doelder te Rijswijk

Hoog en onopvallend aan de wand gemonteerd

Bij huisartsenpraktijk Hoekstra en De Doelder in Rijswijk heeft Aircotech Klimaattechniek een Mitsubishi airco wandmodel, type ZRK50ZM / SRC50ZM geplaatst. Om de airco zo min mogelijk op te laten vallen is ervoor gekozen om deze zo hoog mogelijk aan de wand te plaatsen. De koelleidingen zijn via een geveldoorvoering naar het dak gebracht en afgewerkt met witte leidinggoten.

Ook een airco wandmodel laten plaatsen?

Speciaal voor kantoren en kleinere ruimtes heeft Aircotech verschillende airco wandmodellen beschikbaar. Benieuwd hoe wij bij uw ruimte een prettig binnenklimaat kunnen realiseren? Neem dan contact op via het reactieformulier of bel 070 - 41 51 860.

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860