070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Kanaal airco en WTW unit installatie plaatsen in kantoor Poeldijk

Klimaatbeheersing en luchtverversing voor een optimale werkomgeving

Om de kantoorruimtes energiezuinig te kunnen koelen en verwarmen heeft Aircotech Klimaattechniek in opdracht van JJK Vastgoed BV bij huurder Solar NRG te Poeldijk 5 Mitsubishi Electric kanaal inbouw warmtepomp systemen mogen installeren (2x KSH-S35, 2x KSH-S71 en 1 x KSH-P100), voorzien van toevoer-en-retourroosters. Door het kanaalsysteem is de luchtverspreiding beter en doordat het systeem heel stil is, is het ideaal te gebruiken in systeemplafonds.

Schone lucht dankzij WTW unit

Naast de kanaal warmtepomp systemen is er ten behoeve van de luchtverversing een Co2 gestuurd WTW ventilatiesysteem type VAM 1000 van Daikin geplaatst. De WTW unit is een ventilator die de binnenlucht afvoert en schone lucht aanvoert, waardoor het binnenklimaat optimaal is.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over klimaatbeheersing en luchtverversing? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860