070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

WTW-units

Energiezuinig ventileren met een WTW installatie

Vermijd schimmels, gezondheidsklachten en warmteverlies met een WTW unit

Een goede ventilatie is zeer belangrijk. Onvoldoende ventilatie kan leiden tot schimmels en gezondheidsklachten. Denk hierbij aan benauwdheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Een warmteterugwinning installatie (WTW-unit) kan alle ruimtes in huis ventileren. De unit is aangesloten op verschillende kanalen met roosters of afzuigpunten. Een WTW installatie ventileert deze ruimtes door lucht af te zuigen naar buiten en verse lucht in te brengen.

Geld besparen met een WTW-unit

Een WTW-unit zorgt bovendien voor een aanzienlijke besparing op het energieverbruik. De warme afgezogen lucht wordt namelijk gebruikt om de koudere in te brengen lucht te verwarmen. Aircotech Klimaattechniek kan deze WTW-units leveren en monteren en zorgen voor een goed geventileerde omgeving. Wilt u meer weten over WTW-units? Wij geven u graag advies. Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Corona protocol Aircotech Klimaattechniek B.V.

Aircotech zal er alles aan doen om uw gezondheid en die van onze medewerkers niet in gevaar te brengen en te allen tijde de veiligheid te waarborgen.

Meer informatie

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860