070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

WTW-units

Energiezuinig ventileren met een WTW installatie

Vermijd schimmels, gezondheidsklachten en warmteverlies met een WTW unit

Een goede ventilatie is zeer belangrijk. Onvoldoende ventilatie kan leiden tot schimmels en gezondheidsklachten. Denk hierbij aan benauwdheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Een warmteterugwinning installatie (WTW-unit) kan alle ruimtes in huis ventileren. De unit is aangesloten op verschillende kanalen met roosters of afzuigpunten. Een WTW installatie ventileert deze ruimtes door lucht af te zuigen naar buiten en verse lucht in te brengen.

Geld besparen met een WTW-unit

Een WTW-unit zorgt bovendien voor een aanzienlijke besparing op het energieverbruik. De warme afgezogen lucht wordt namelijk gebruikt om de koudere in te brengen lucht te verwarmen. Aircotech Klimaattechniek kan deze WTW-units leveren en monteren en zorgen voor een goed geventileerde omgeving. Wilt u meer weten over WTW-units? Wij geven u graag advies. Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860