070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Bedrijfsprofiel Aircotech Klimaattechniek

Compleet ontzorgingsconcept in klimaatbeheersing en duurzame energie

Ruim 20 jaar biedt Aircotech een compleet ontzorgingsconcept in klimaattechniek en duurzame energie aan. Vanuit Den Haag installeren en onderhouden wij airco’s, zonnepanelen, warmtepompen en WTW-units door heel Nederland. Bij de keuze van het juiste systeem zoeken we naar een optimale oplossing voor uw ruimte en zijn wij geheel merkonafhankelijk.

Service & onderhoud

Voor elke installatie geldt dat wij het nodige service & onderhoud kunnen verzorgen. Bovendien bieden wij een 24-uursservice aan zodat uw installatie ook bij onverhoopte storingen weer snel werkt. Onze gecertifieerde adviseurs en monteurs doen graag een stapje meer en laten u nooit in de kou of warmte staan!

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf

Aircotech Klimaattechniek is bovendien in het bezit van een ruime schare aan keurmerken en certificaten. Zo zijn we o.a. STEK-gecertificeerd en zijn we aangesloten bij de NKVL.

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860