070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Mitsubishi airco plaatsen in kantoor Brix Makelaars te Voorburg

Airco cassette inbouwen in het plafond

Aircotech Klimaattechniek heeft onlangs een Mitsubishi airco systeem mogen plaatsen bij Brix Makelaars in Voorburg. In het kantoor is een Mitsubishi FDTC 35 cassette inbouw model (binnendeel) geïnstalleerd. Het Mitsubishi RXS 35 buitendeel is opgesteld in de tuin op kunststof balken.

Optimale luchtverspreiding door de grote kantoorruimtes

Omdat Brix Makelaars graag een optimale luchtverspreiding door de grote kantoorruimtes wenste en hier een airco voor wilde die zo min mogelijk op zou vallen, is er gekozen voor een airco cassette model welke onopvallend is verwerkt in het plafond.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Mitsubishi airconditioning? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860