070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Afpompen koelmiddel en airco demonteren in Den Haag

103 kg koudemiddel afpompen volgens de milieueisen

In opdracht van Onderhouds- en Montagebedrijf Sauter hebben wij 103 kg koudemiddel afgepompt bij een kantoorpand wat wordt omgebouwd tot appartementen in Den Haag. Het afpompen van het R410A koelmiddel is volgens de geldende milieueisen afgevoerd.

Demonteren en afvoeren binnendelen, koelleidingen en buitendelen

Naast het afvoeren van het koudemiddel hebben wij het 7 jaar oude aircosysteem gedemonteerd en afgevoerd. Het ging in totaal om 57 binnendelen, koelleidingen en 6 buitendelen.

Airco demonteren?

Wilt u een aircosysteem laten demonteren en afvoeren? Neem dan contact met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of het getoonde formulier. 

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860