070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

24-uursservice voor uw airco

Airco onderhoud en airco storingen verhelpen

Voor bedrijven is continuïteit van de productie van groot belang. Dat betekent dat airco installaties het gehele jaar door zonder storingen moeten kunnen functioneren. Aircotech Klimaattechniek heeft een airco serviceafdeling die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is voor het verhelpen van airco storingen. Voor onderhoud aan een airconditioner en een koelmiddelcircuit is Aircotech volgens de CFK wetgeving Stek gecertificeerd. Hierdoor heeft u de garantie dat onderhoud en modificaties volgens de huidige wetgeving worden uitgevoerd.

Een airco storing laten verhelpen?

Wilt u een storing aan uw airco laten verhelpen? Neem telefonisch contact op via 070 - 41 51 860.

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860