070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Daikin cassette en wandmodel airco's voor kantoren in Den Haag

Duurzaam klimaatsysteem voor Fa. Robin Radar

Vanuit de kantoren in Den Haag voorziet de firma Robin Radar het luchtvaartverkeer van radartechniek. Voor een prettig binnenklimaat heeft Aircotech Klimaattechniek twee Daikin wandmodel airco's, types FTX25 BC en FTX35 BC, en een Daikin Roundflow FCQG 71 F cassette airco geplaatst. De drie klimaatsystemen hebben ieder een eigen buitenunit.

Airco voor koelen en verwarmen van kantoren

De kantoren zijn ingericht in industriële stijl. Zodoende hebben wij de cassette airco symmetrisch in de ruimte verwerkt. De cassette airco blaast de lucht aan vier kanten, waardoor de lucht optimaal verspreid wordt door de grootste van de drie kantoren. De wandmodel airco's en de cassette airco warmtepompsystemen kunnen de kantoren koelen én verwarmen.

Klimaatbeheersing voor kantoren

Aircotech Klimaattechniek is dé specialist in klimaatbeheersing voor kantoren in de regio Den Haag en omstreken. Wij komen bij u langs voor advies op maat, en brengen een scherpe offerte uit. Wilt u weten hoe wij het binnenklimaat in uw kantoor kunnen verbeteren? Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 070 - 41 51 860.

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860