070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Daikin cassette en wandmodel airco's voor kantoren in Den Haag

Duurzaam klimaatsysteem voor Fa. Robin Radar

Vanuit de kantoren in Den Haag voorziet de firma Robin Radar het luchtvaartverkeer van radartechniek. Voor een prettig binnenklimaat heeft Aircotech Klimaattechniek twee Daikin wandmodel airco's, types FTX25 BC en FTX35 BC, en een Daikin Roundflow FCQG 71 F cassette airco geplaatst. De drie klimaatsystemen hebben ieder een eigen buitenunit.

Airco voor koelen en verwarmen van kantoren

De kantoren zijn ingericht in industriële stijl. Zodoende hebben wij de cassette airco symmetrisch in de ruimte verwerkt. De cassette airco blaast de lucht aan vier kanten, waardoor de lucht optimaal verspreid wordt door de grootste van de drie kantoren. De wandmodel airco's en de cassette airco warmtepompsystemen kunnen de kantoren koelen én verwarmen.

Klimaatbeheersing voor kantoren

Aircotech Klimaattechniek is dé specialist in klimaatbeheersing voor kantoren in de regio Den Haag en omstreken. Wij komen bij u langs voor advies op maat, en brengen een scherpe offerte uit. Wilt u weten hoe wij het binnenklimaat in uw kantoor kunnen verbeteren? Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 070 - 41 51 860.

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860