070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airconditioning model: Airco Wandmodel / Airco Plafond

Airco installatie voor kleinere ruimtes

De airconditioner als wandmodel of plafondmodel zijn bij uitstek geschikt voor kleinere ruimtes. Dat wil niet zeggen dat deze airconditioners niet geschikt zijn voor grotere ruimtes. Door een aantal airco's aan elkaar te koppelen haalt u toch het gewenste effect. De airco bestaat uit 2 units. Een binnenshuis-unit aan de wand of plafond en een buiten-unit op het dak of op de grond.

In deze lijn van airconditioners zijn verschillende airco systemen:

  • Airco installatie voor alleen koelen.
  • Airco installatie voor koelen en verwarmen.

Meer informatie over een airco wandmodel of plafondmodel?

Wilt u meer weten over een airco wand- of plafondmodel? Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860 voor meer informatie over dit model airco.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860