070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Onopvallende Mitsubishi warmtepomp installatie bij woning Voorburg

Afwerking met witte afdekgoten binnendeel en omkasting buitendeel

Bij deze woning in Voorburg heeft Aircotech Klimaattechniek een Mitsubishi warmtepomp geïnstalleerd en mooi weggewerkt. De warmtepomp bestond uit twee wandmodellen die gekoppeld zijn aan een multi-split buitendeel.

Warmtepomp omkasting op maat

Om de koelleidingen weg te werken, is gebruik gemaakt van een witte afdekgoot met hulpstukken. Daarnaast heeft Aircotech een omkasting op maat gemaakt om de buitenunit uit het zicht te halen.

Een warmtepomp installateur die met u meedenkt

Als ervaren en gecertificeerd installateur denken wij niet alleen in (on)mogelijkheden van onze warmtepompen. We verdiepen ons in uw woonsituatie en persoonlijke wensen en stellen op basis daarvan de beste warmtepomp installatie voor. Onopvallend weggewerkt, meerdere binnendelen of zelfs meerdere systemen: alles is mogelijk. Vraag een offerte aan of bel voor advies 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860