070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Warmtepompen voor woonboot in Den Haag

Bewoners kunnen woonark tegelijk koelen en verwarmen

Aircotech heeft 2 Panasonic FZ-25 warmtepompen wandunits geïnstalleerd op een woonboot in Den Haag. Door de 2 losse systemen kan de woonboot tegelijkertijd gekoeld en verwarmd worden. De bewoners van de woonark genieten nu van een heerlijke kamertemperatuur.

Klimaatspecialist Den Haag, ook voor woonboten

Als erkend NVKL-klimaatspecialist zijn wij dé totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het koelen en verwarmen van uw woonboot? Vraag dan een offerte aan of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860