070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Slaapkamer van woning Den Haag voorzien van Mitsubishi warmtepomp

Klimaatbeheersing met wandmodel en buitenunit

Deze klant wilde het klimaat in de slaapkamer van zijn woning in Den Haag verbeteren. Aircotech Klimaattechniek heeft daarom een Mitsubishi warmtepomp geïnstalleerd. Het stijlvolle wandmodel is een Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS, op het dak staat het SRC25ZS buitendeel.

Het hele jaar door een aangename temperatuur

Een heerlijk koele slaapkamer in de zomer en een warme woonkamer in de winter. Met een warmtepomp van Aircotech Klimaattechniek is de klimaatbeheersing van uw woning het hele jaar door optimaal geregeld! Al 20 jaar installeren en onderhouden we de beste airco- en warmtepompsystemen. Benieuwd hoe we het klimaat bij u thuis kunnen verbeteren? Bel dan 070 - 41 51 860 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860