070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Daikin warmtepompen geïnstalleerd in kantoren Mediacenter Rotterdam

Kanaal en plafond airco's voor koelen en verwarmen kantoren

Aircotech Klimaattechniek heeft de oude R22 airco installaties van Mediacenter Rotterdam B.V. vervangen door nieuwe Daikin warmtepomp systemen. Hiermee kunnen de kantoren gekoeld en verwarmd worden. Daarnaast is de bestaande WTW-unit aangepast aan de nieuwe indeling en functie van het kantoor.

Kanaal en cassette airco's geplaatst tijdens verbouwing

In het grote kantoor zijn twee Daikin kanaal-inbouwsystemen met toevoer- en retourroosters geïnstalleerd. Voor de spreekkamers zijn er twee cassettemodellen geplaatst, die in het systeemplafond vallen. Het gehele project is tijdens de verbouwing van het kantoorpand uitgevoerd.

Duurzame energie voor uw kantoorpand

Met A-merk warmtepompen, WTW-unitszonnepanelen en vakkundige installatie is Aircotech dé totaalaanbieder op het gebied van duurzame energie in de omgeving Den Haag/Rotterdam. Is uw kantoor- of bedrijfspand ook toe aan een energiesysteem dat klaar is voor de toekomst? Vraag dan een offerte aan of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860