070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Warmtepomp systeem voor uw nieuwbouw woning

Kies voor een collectief warmtepomp systeem

Nieuwbouw projecten lenen zich uitstekend voor collectieve warmtepomp systemen. Welke collectieve warmtepomp systemen zijn er zoal? De individuele warmtepomp met collectieve bron heeft een centraal bronsysteem en een warmtepomp in iedere woning. De tegenhanger, de centrale warmtepompinstallatie met centrale tapwaterbereiding, bestaat uit een centraal bronsysteem, centrale warmtepompen, boilervoorraadvat en een distributieleidingsysteem en warmte-afgiftesysteem in de woningen. Deze installatie is vooral geschikt voor appartementencomplexen. De warmte hoeft dan niet meer over grote afstanden getransporteerd te worden.

Bereid je voor op de toekomst

Kiest u bij Aircotech Klimaattechniek voor een warmtepompinstallatie? Dan wordt deze natuurlijk vakkundig gemonteerd door ons ervaren team. Wij beschikken over de nieuwste materialen en alle benodigde certificaten. Wilt u meer weten over warmtepompen? Vraag de experts van Aircotech Klimaattechniek om advies. Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

 

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860