070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Verschil cv-ketel en warmtepomp

Het duurzame alternatief voor uw cv-ketel

Een warmtepomp haalt warmte uit de bron. Weinig warmte erin, dan wordt er ook minder warmte afgegeven. Een cv-ketel daarentegen levert continu warmte. Is dit het enige verschil? Cv-ketels werken met een temperatuurtraject van 80 – 60. Dit is voor de meeste koudemiddelen in de warmtepomp niet haalbaar. Hierdoor moet er met andere leidingdiameters en afgiftesystemen gewerkt worden. Bij de selectie en installatie van de warmtepomp is kennis dan ook een pre! Vertrouw op de NVKL-erkende experts van Aircotech Klimaattechniek.

Bereid je voor op de toekomst

Kiest u bij Aircotech Klimaattechniek voor een warmtepompinstallatie? Dan wordt deze natuurlijk vakkundig gemonteerd door ons ervaren team. Wij beschikken over de nieuwste materialen en alle benodigde certificaten. Wilt u meer weten over warmtepompen? Vraag de experts van Aircotech Klimaattechniek om advies. Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

 

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860