070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Welke soorten warmtepompen systemen zijn er?

All electric of hybride warmtepomp systeem?

Warmtepompen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Wat is het verschil? De all-electric installatie is een volledig elektrische warmtepomp en zorgt voor zowel verwarming als warm water in het gebouw. Het hybride warmtepomp systeem werkt in combinatie met een cv-ketel. De ketel zorgt voor warm tapwater en ondersteunt de verwarming bij erge kou. Daarnaast zijn er 5 varianten, onderscheidend door de warmteopwekking (lucht-water, water-water, geothermisch, bodem-water, lucht-lucht) en afgifte.

Bereid je voor op de toekomst

Kiest u bij Aircotech Klimaattechniek voor een warmtepompinstallatie? Dan wordt deze natuurlijk vakkundig gemonteerd door ons ervaren team. Wij beschikken over de nieuwste materialen en alle benodigde certificaten. Wilt u meer weten over warmtepompen? Vraag de experts van Aircotech Klimaattechniek om advies. Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

 

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860