070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Mitsubishi Electric VRF Systeem

Energiezuinige klimaatsystemen

Het Mitsubishi VRF systeem is een compleet klimaatsysteem waarmee u kunt koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Daarnaast is het systeem ook geschikt voor warmtapwater. Het City Multi VRF systeem, is van zeer hoge kwaliteit en combineert een individuele regelbaarheid met een hoog comfort en een laag energieverbruik. De binnenunits van het City Multi VRF systeem zijn allen uitgevoerd met een elektronisch expansieventiel.

Vijf verschillende mogelijkheden

Het City Multi VRF systeem is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Iedere uitvoering heeft zijn eigen voor- en nadelen. Mitsubishi Electric kan u de volgende vijf mogelijkheden bieden

Geschikt voor klimaatbeheersing en externe apparaten

Naast klimaatbeheersing zijn de systemen ook zeer geschikt om externe apparaten op aan te sluiten. Hierbij moet u denken aan luchtgordijnen, warmtapwatersystemen, verse lucht systemen en vloerverwarming/-koeling.

Passend advies

Bent u geïnteresseerd in een Mitsubishi VRF systeem of op zoek naar een passende klimaat oplossing? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek via 070 - 41 51 860 of vul het reactieformulier in.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860