070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Energiezuinige airconditioning

Milieuvriendelijke airco’s

Aircotech Klimaattechniek is als milieuvriendelijk bedrijf dé aanbieder voor energiezuinige klimaatbeheersing oplossingen, airco units en warmtepomp systemen. Dit betekent automatisch dat wanneer u een airco systeem aanschaft u verzekerd bent van het A-energielabel.

Een A-energielabel is het beste label die een airconditioningsysteem kan krijgen. Een A label houdt in dat het systeem zeer milieuvriendelijk en energiebesparend werkt ten opzichte van systemen met een lager label. Het labelsysteem bij airconditioners loopt van A tot G.

Aircotech Klimaattechniek beschikt over F-gassen certificaat

Zonder een F-gassen certificaat mag een bedrijf geen werkzaamheden verrichten aan koelinstallaties. Natuurlijk is Aircotech Klimaattechniek om die reden gecertificeerd door het STEK op basis van deze F-gassen verordening.

Het F-gassen certificaat houdt in dat Aircotech werkzaamheden mag verrichten aan kleine en grote stationaire koelinstallaties en mobiele airco’s. Hiermee bent u dus automatisch gegarandeerd van de meest kwalitatieve en energiezuinige airconditioning oplossing.

Bespaar meer dan het milieu met de Energie Investeringsaftrek (EIA-regeling)

Wanneer u als ondernemer investeert in energiebesparende technieken of duurzame energie, kunt u gebruik maken van de Energie Investeringsaftrek. De investering die u dan doet biedt een dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én u hoeft minder inkomsten- of vennootschapsbelasting te betalen.

Met de Energie Investeringsaftrek kunt u maar liefst 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. De Energie Investeringsaftrek kunt u toepassen naast de ‘normale’ investeringsaftrek.

Benieuwd naar uw energiezuinige klimaatbeheersing?

Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860