070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Mitsubishi Electric Replace Multi Systeem

Kostenbesparend VRF systeem

De nieuwe Replace Multi modellen zijn leverbaar in zowel het Y systeem als het heat recovery R2 systeem. Het systeem beschikt over een gepatenteerde flushing techniek waarmee het met een gas/vloeistof leidingen in slechts twee uur tijd kan schoonmaken. In de meeste gevallen kunnen de voedingen en databekabelingen van oude systemen hergebruikt worden voor deze modellen. Door de ontwikkeling van een Replace Multi met R410a is de complete lijn van Mitsubishi Electric: RAC, Mr. Slim, en City Multi voorzien van een leiding met hergebruik techniek en het energiezuinige koudemiddel R410a.

Flinke besparingen

Door leidingen, databekabeling en voedingen te hergebruiken kan u met een Replace Multi substantieel besparen op installatie, montage en afvalkosten. Alle beschikbare City Multi binnenunits kunnen toegepast worden op de Replace Multi systemen. In vergelijking met een volledig nieuwe installatie kunt u tot maar liefst 40% besparen.

Het vervangen van een R22 installatie van 10 jaar oud kan een verlaging in opgenomen vermogen van 45% realiseren. Dit betekent dus dat u tot wel 45% kunt besparen op het energieverbruik. De COP van de nieuwe Replace Multi modellen liggen tot maar liefst 80% hoger dan de R22 systemen van 10 jaar geleden.

De Replace Multi van Mitsubishi Electric biedt u de volgende voordelen:

  • Ideale oplossing voor R22 uitfasering
  • Zéér korte installatietijd minimale afbraak en afvalkosten
  • Minimale afbraak en afvalkosten
  • Efficiënt gebruik van materialen
  • Hergebruik van de voedings en sturingskabels
  • Stiller en zuiniger. De Replace Multi is tot 4 dB(A) stiller en ruim 45% zuiniger dan de toestellen van 10 jaar geleden

Meer informatie over het energiezuinige klimaatsysteem?

Wilt u meer weten over het energiezuinige klimaatsysteem? Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860