Modellen Toepassingen    
wand- en plafondmodellen woning healthcenters/sportscholen kinderopvang
cassette modellen kantoren - werkruimten winkelcentra  
kanaalmodellen laboratoria hotel / restaurant / café  
vloermodellen computerruimten onderwijsinstellingen  

Ik weet dat mijn airco gevuld is met R22.
Wat moet ik doen?

Weet u dat uw airconditioning systeem werkt op R22 en wilt u actie ondernemen om boetes te voorkomen? Dan heeft u 3 mogelijkheden:

1. Niets doen (met het risico op boetes)

U kunt ervoor kiezen om geen actie te ondernemen maar dan loopt u hoog risico op het krijgen van boetes en zult u daarna alsnog ook het R22 koudemiddel moeten gaan vervangen.

2. R22 koudemiddel vervangen

Aircotech biedt u de mogelijkheid om het R22 koudemiddel, indien mogelijk, te vervangen door een alternatief goedgekeurd koudemiddel.

3. Airconditioning systeem vervangen met subsidie

Wilt u liever het gehele airconditioning systeem laten vervangen dan hebben wij goed nieuws voor u! Er is namelijk EIA-subsidie beschikbaar waarmee u tot 11% netto van de investering terug kunt krijgen. Of u voldoet aan de voorwaarden? Aircotech helpt u graag om deze subsidie, indien mogelijk, zorgeloos te verkrijgen.

Gratis R22 advies!

Wilt u weten of het in uw situatie beter is om het R22 koudemiddel in uw airco te vervangen of het gehele airconditioning systeem te vervangen met subsidie? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang direct gratis advies wat voor uw situatie de beste oplossing is.

 

Vraag Aircotech Klimaattechniek om GRATIS R22 advies!

Met onderstaande gegevens kunnen wij u vrijblijvend R22 advies geven.

Gebruik airco:*


U wilt:*


Aircotech Klimaattechniek