070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Design airconditioning Daikin voor woonhuis

Klimaatbeheersing voor ieder interieur

Bij de plaatsing van een airconditioning in een woonhuis ging de wens uitdrukkelijk uit naar een design unit van het fabricaat Daikin. Gespoten in de door de klant opgegeven kleur past de Daikin Emura wandunit helemaal perfect in het interieur. De wandunit (FTXJ35M) is door Aircotech Klimaattechniek geplaatst in de slaapkamer en de buitenunit (RXJ35M) op het platte dak.

Internationaal bekroond design

Het strakke design en het stijlvolle ontwerp past in ieder interieur. Daikin Emura is internationaal bekroond voor zijn design en beschikt over een intelligente twee-zonebewegingssensor die ervoor zorgt dat personen gedetecteerd worden in de ruimte. De luchtstroom wordt vervolgens gericht naar een zone waar zich geen personen bevinden. Zo wordt er gezorgd dat personen geen last ondervinden van de luchtstroom.

 

Meer weten over Daikin airconditioning?

Aircotech Klimaattechniek in Den Haag is erkend dealer van Daikin airconditioning. Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw klimaatbeheersing en beschikbaar budget. Vraag nu een scherpe offerte op maat aan of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860