070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco voor thuis / woning

Een fluisterstille airco voor een goede nachtrust

Thuis wilt u onbezorgd genieten van een ideaal leefklimaat. Houdt uw huiskamer in de zomer lekker koel en dankzij de warmtepomptechniek in de winter behaaglijk warm. Om 's morgens fit op te kunnen staan is een goede nachtrust nodig. Onze fluisterstille airco's zorgen voor een optimale luchtkwaliteit en een schone lucht.

Houdt uw kamer op 19 graden, dan wordt studeren, werken, schoonmaken een stuk aangenamer. Daarnaast zorgen onze airco systemen ervoor dat er vocht aan uw ruimte ontrokken wordt, wat een verkoelend effect geeft.

Meer informatie over een airco in uw woning?

Wilt u meer weten over airconditioning in uw huis? Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860