070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Daikin airconditioning voor kantoorpand in Den Haag

Een perfect binnenklimaat voor oud herenhuis

Aircotech Klimaattechniek heeft onlangs een project in een kantoorpand afgerond. Het bedrijf zit gevestigd in een oud herenhuis aan de Paleisstraat in Den Haag. De opdrachtgever is zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn verricht. Deze werkzaamheden betreffen het leveren en monteren van zes Daikin airconditioninginstallaties, allen uitgevoerd in wandmodellen. De Daikin aircosystemen variëren van 3.5 tot 5.0 kW beschikbaar koelvermogen en zullen ervoor zorgen dat het binnenklimaat in de kantoorruimtes optimaal gerealiseerd wordt. 

Airconditioning voor oud herenhuis

Gezien het feit dat dit bedrijf in een oud herenhuis zit was het een hele uitdaging om de installaties met zo weinig mogelijk aan te sluiten componenten en afwerkingen te realiseren. Ondanks de uitdaging is het gelukt om de condenswaterafvoer van alle wandmodellen op natuurlijk afschot te monteren, hierbij zijn geen additionele condenswaterpompjes nodig geweest.

Meer weten over Daikin airconditioning?

Aircotech Klimaattechniek in Den Haag is erkend dealer van Daikin airconditioning. Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw klimaatbeheersing en beschikbaar budget. Vraag nu een scherpe offerte op maat aan of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860