070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Daikin airconditioning voor woning Den Haag

Slaapkamer voorbereid op zomerse temperaturen

De bewoners van dit appartement kunnen met een gerust hart de zomermaanden tegemoet gaan, want zij slapen voortaan heerlijk koel. Ons team monteerde in de slaapkamer een van de nieuwste energiezuinige airconditioning modellen van Daikin. Door de combinatie met de verwarmingsfunctie zorgt dit systeem ook in de wintermaanden voor een prettige temperatuur. 

Energiezuinig en geruisloos

Het wandmodel is geplaatst in het bovenste raamdeel waarbij werd gezorgd voor een nette afwerking die op kleur werd gebracht, passend bij de rest van het kozijn. Met dit Daikin model is niet alleen gekozen voor energiebesparende technologie voor een zuiniger verbruik, het systeem is ook uitgevoerd met een nauwelijks hoorbaar geluidsniveau wat zorgt voor een ongestoorde nachtrust.

Meer weten over Daikin airconditioning?

Aircotech Klimaattechniek in Den Haag is erkend dealer van Daikin airconditioning. Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw klimaatbeheersing en beschikbaar budget. Vraag nu een scherpe offerte op maat aan of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860