070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Centraal warmtepomp systeem voor grote gebouwen

Hoe werkt een centraal warmtepomp systeem voor bedrijfspanden?

Grotere gebouwen zoals bedrijfspanden vragen om specifiekere klimaatsystemen. Een centraal warmtepomp systeem is dan vaak een gebruikte toepassing. Maar hoe werkt zo’n systeem precies? Onttrokken energie wordt gekoeld of verwarmd en vervolgens via een afgiftesysteem over de verschillende ruimtes verspreid. Hoe meer ruimtes, hoe meer de nadruk ligt op het voorkomen van distributieverlies. Kortom, het ontwerpen van een warmtepomp systeem voor bedrijfspand en woning verschilt enorm.

Bereid je voor op de toekomst

Kiest u bij Aircotech Klimaattechniek voor een warmtepompinstallatie? Dan wordt deze natuurlijk vakkundig gemonteerd door ons ervaren team. Wij beschikken over de nieuwste materialen en alle benodigde certificaten. Wilt u meer weten over warmtepompen? Vraag de experts van Aircotech Klimaattechniek om advies. Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

 

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860