070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airconditioning Panasonic voor kantoor Wateringen

Airconditioningsysteem voor een optimaal werkklimaat

Voor het creëren van een optimaal werkklimaat heeft Aircotech Klimaattechniek drie airconditioning binnenunits geplaatst bij een adviesbureau in Wateringen. Het gaat hier om twee wandmodellen en een cassette-unit van het fabricaat Panasonic die alle drie zijn aangesloten op één buitenunit.

Perfecte temperatuur op kantoor

De wandmodellen van de Panasonic airconditioning zijn de CS-TZ35 en CS-TZ20 die beide zijn aangesloten op de buitenunit CU-2Z50. Deze buitenunit beschikt over voldoende koelvermogen om beide wandmodellen te voorzien in de vraag en zo een optimaal werkklimaat te realiseren in de twee betreffende kantoren.

Uitdagende installatie geslaagd

De derde binnenunit is een cassette-model van Panasonic. De plaatsing hiervan was een flinke uitdaging, omdat er boven het systeemplafond niet voldoende inbouwhoogte was. Wij hebben de binnenunit toch kunnen installeren door het creëren van een raveling in de bestaande houten constructie. Zo kon de cassette netjes worden gemonteerd in een sterke dragende constructie. 

Meer over airconditioning

De beste aircosystemen

Wilt u meer weten over Panasonic airconditioning? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860