070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airconditioning met duo-split buitenunit voor woning in Den Haag

Mitsubishi aircosystemen in slaapkamers het ultieme binnenklimaat

Aircotech Klimaattechniek mocht twee airconditioningsystemen van Mitsubishi Heavy Industries plaatsen in een woning in Den Haag. De eigenaar wilde graag in twee slaapkamers een Mitsubishi SRK20 wandmodel. Door het plaatsten van een aircosysteem kan het binnenklimaat goed geregeld worden en zullen de bewoners tijdens de zomermaanden heerlijke verkoeling hebben. 

Duo-split buitenunit voor meerdere airco's 

De aircosystemen zijn aangesloten zijn op één gezamelijke Mitsubishi SRC40 duo-split buitenunit. De duo-split buitenunit beschikt over een gemiddeld koelvermogen van +/- 4.0 kW waarbij er genoeg capaciteit beschikbaar is om de beide wandmodellen van 2.0 kW te voorzien.

Meer over airconditioning

De beste aircosystemen

Wilt u meer weten over Mitsubishi airconditioning? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860