070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airconditioning model: Airco vloermodel

Een airco vloermodel als klimaatbeheersing

Om 's morgens fit op te staan heeft u een goede nachtrust nodig. Daarom is een goede luchtkwaliteit erg belangrijk, zowel voor u als voor uw kinderen. Onze fluisterstille airconditioners zorgen niet alleen voor een schone lucht, maar ook voor het juiste klimaat. Het juiste klimaat om overdag optimaal te presteren. Het studeren, het schoonmaken, het beoefenen van uw hobby et cetera zal u beter afgaan bij een temperatuur van 21 graden.

Airco vloermodel voor ruimte zonder plafond

De airco vloermodellen zijn net als de wand / plafondmodellen modieus, makkelijk in bediening en fluisterstil. Het vloermodel kan koelen of koelen en verwarmen door middel van de waterpomp. Het vloermodel is geschikt voor ruimtes waar geen plafond aanwezig is.

Constante temperatuur in kleine en grote ruimtes

Door de instelbare constante temperatuur (op elk moment van de dag) maakt het vertoeven in een ruimte zeer aangenaam. Door de brede luchtstroom is het model geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. De airco laat zich gemakkelijk door de infrarode afstandsbediening aansturen.

Elk jaargetijde heeft zijn voor- en nadelen. Zo is het nadeel in de herfst dat de luchtvochtigheid hoog is. Door middel van een aparte ontvochtigheidsfunctie is de luchtvochtigheid onafhankelijk van de temperatuur in te schakelen.

Meer informatie over een airco vloermodel?

Wilt u meer weten over een airco vloermodel? Vul onderstaand formulier in of bel 070 - 41 51 860 voor meer informatie over dit model airco.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860