070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Wandmodel airconditioning Mitsubishi Heavy voor woning Den Haag

Airconditioningsysteem voor drie kamers

Aircotech Klimaattechniek mocht in drie kamers van een woning in Den Haag een airconditioningsysteem plaatsen. Gekozen is voor een Mitsubishi Heavy wandmodel waarvan de buitenunit SCM50 beschikt over een koelvermogen van +/- 5.0 kW. De geselecteerde binnendelen zijn twee maal de SRK20ZS-W voor de kamers boven en een SRK50ZS-W voor de woonkamer op de begane grond.

Demping contactgeluid

Omdat de buitenunit op een centrale plek op het platte dak moest worden geplaatst, hebben wij voor één wandmodel een traject moeten aanleggen van een nette afwerkgoot met hierin de aangesloten componenten. De buitenunit is op twee trillingdempende ondersteuningsbalken geplaatst om enig eventueel contactgeluid te voorkomen.

Meer over airconditioning

De beste aircosystemen

Wilt u meer weten over Panasonic airconditioning? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860