070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Wandairco, want airco is belangrijk

Nieuwe wandairco in Den Haag neerzetten

We houden massaal van warm weer en als het in Nederland geen lekker weer is dan reizen af we naar een plek waar dat wel het geval is. Maar als het eenmaal warm is merken we dat er ook nadelen zijn. Werken in een warme ruimte is zo’n nadeel. Zonovergoten landen lossen dat op met een siësta, wij met een wandairco.

Airco met buitenunit

Voor een klant in Den Haag hebben we een wandairco van het merk Mitsubishi Heavy Industries geïnstalleerd. In dit geval was er geen mogelijkheid om de buitenunit van de wandairco rechtstreeks naar buiten te leiden. In overleg met de klant hebben we de afwerkgoot daarom onder de wandairco geplaatst en vervolgens alle componenten alsnog naar buiten geleid.

Buitenunit zonder trillingen

De buitenunit veroorzaakt vaak trillingen die voor vervelende geluiden kunnen zorgen. Gelukkig is dit ontzettend makkelijk te verhelpen. Door de buitenunit op twee dempende ondersteuningsbalken te plaatsen, wordt resonantie voorkomen.

De beste aircosystemen

Blijf de warmte de baas met één van de beste aircosystemen die verkrijgbaar zijn. Neem contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860