070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Wandairco, want airco is belangrijk

Nieuwe wandairco in Den Haag neerzetten

We houden massaal van warm weer en als het in Nederland geen lekker weer is dan reizen af we naar een plek waar dat wel het geval is. Maar als het eenmaal warm is merken we dat er ook nadelen zijn. Werken in een warme ruimte is zo’n nadeel. Zonovergoten landen lossen dat op met een siësta, wij met een wandairco.

Airco met buitenunit

Voor een klant in Den Haag hebben we een wandairco van het merk Mitsubishi Heavy Industries geïnstalleerd. In dit geval was er geen mogelijkheid om de buitenunit van de wandairco rechtstreeks naar buiten te leiden. In overleg met de klant hebben we de afwerkgoot daarom onder de wandairco geplaatst en vervolgens alle componenten alsnog naar buiten geleid.

Buitenunit zonder trillingen

De buitenunit veroorzaakt vaak trillingen die voor vervelende geluiden kunnen zorgen. Gelukkig is dit ontzettend makkelijk te verhelpen. Door de buitenunit op twee dempende ondersteuningsbalken te plaatsen, wordt resonantie voorkomen.

De beste aircosystemen

Blijf de warmte de baas met één van de beste aircosystemen die verkrijgbaar zijn. Neem contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Corona protocol Aircotech Klimaattechniek B.V.

Aircotech zal er alles aan doen om uw gezondheid en die van onze medewerkers niet in gevaar te brengen en te allen tijde de veiligheid te waarborgen.

Meer informatie

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860