070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Meerdere Mitsubishi Electric R2's voor Art Hotel Spaander in Volendam

35 warmtepompen in hotelkamers geïnstalleerd

Bij het Art Hotel Spaander in Volendam is Aircotech Klimaattechniek gestart met de renovatie van twee vleugels. Beide vleugels zijn volledig vernieuwd en duurzaam gemaakt. Tijdens deze renovatie werd er rekening gehouden met het behouden van de karakteristieke uitstraling van het hotel. 

Warmtepompen voor het koelen en verwarmen van hotelkamers

Er zijn meerdere CO2 neutrale warmptepompen geplaatst van het type Mitsubishi Electric R2 City Multi Condensing Units. In totaal kunnen nu 35 hotelkamers verwarmd en gekoeld worden met energie uitwisseling. De meeste units zijn weggewerkt in het verlaagde plafond en blazen de lucht direct de hotelkamers in. Iedere hotelkamer heeft zijn eigen bediening. Hiermee kunnen de bezoekers zelf de temperatuur regelen. Het hotelmanagement kan door middel van een geïnstalleerde centrale regeleenheid de kamers monitoren en bijsturen waar nodig is. 

Warmtepomp voor uw bedrijf

De beste airco- en warmtepompsystemen

Al 20 jaar installeren en onderhouden we de beste airco- en warmtepompsystemen. Benieuwd hoe we het klimaat bij u thuis of in uw bedrijfspand kunnen verbeteren? Bel dan 070 - 41 51 860 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860