070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Wandmodel airconditioning Daikin voor woning Den Haag

Airconditioningsysteem voor de slaapkamer

Aircotech Klimaattecniek heeft een airconditioningsysteem van Daikin geïnstalleerd voor een slaapkamer in een woning in Den Haag. Deze airconditioninginstallatie kan voor verkoeling zorgen in de zomer en verwarmen in de winter. De airconditioning kan ook de ruimte ontvochtigen en ventileren. De airconditioninginstallatie zorgt ervoor dat er met gemak een desgewenste ingestelde temperatuur bereikt zal worden in de slaapkamer.  

Geluidsdempende maatregelen

De binnenunit is een Daikin FTXF25A de buitenunit is een Daikin RXF25A die over een koelvermogen van +/- 2.5 kW beschikt. De buitenunit is opgesteld op een plat dak en daarom met speciale trillingdempende ondersteuningsbalken om enig contactgeluid te voorkomen. 

Meer over airconditioning

De beste aircosystemen

Wilt u meer weten over Panasonic airconditioning? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860