070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco voor winkel te Spijkenisse

Daikin airconditioning geplaatst in de winkel Perry Sport

In het nieuwe winkelcentrum Kopspijker te Spijkenisse hebben we een Daikin airconditioning systeem geplaatst voor het koelen en verwarmen van de winkel Perry Sport.

Daikin airconditioning en afzuigsysteem
Er is gekozen voor een Daikin VRV warmtepomp invertersysteem type RXYQ 24P9. Dit airco systeem is voorzien van meerdere cassette binnendelen van het type Daikin FXFQ 125 en twee wandmodel FXAQ 25 binnendelen.

Daarnaast is er een afzuigsysteem geplaatst voor de keuken en toiletten.

Doel van het airco systeem
Het Daikin airco systeem wordt gebruikt voor koeling en verwarming in de winkel. Nadat alles geïnstalleerd was kon het airco systeem meteen in gebruik genomen worden.

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860