070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco systeem Mitsubishi Heavy voor woning Den Haag

Airconditioningsysteem voor woonkamer en slaapkamer

Van de serie Mitsubishi Heavy airconditioning heeft Aircotech Klimaattechniek bij een klant in Den Haag twee wandmodellen mogen plaatsen. Voor de woonkamer is gekozen voor de SRK/SRC50ZS-W en voor de slaapkamer voor een SRK/SRC20ZS-W.

Nette afwerkgoot

De aan te sluiten componenten hebben wij netjes afgewerkt in een afwerkgoot. Door een door ons gecreëerde dakdoorvoer voor beide airconditioninginstallaties hebben wij de componenten naar buiten kunnen leiden.

Laag geluidsniveau

Door de toepassing van speciale condenswaterpompen levert de airconditioning slechts 17 dBa aan geluid.

Complete ontzorging

Voor de betonboring en het waterdicht maken van de dakdoorvoer werkten wij samen met twee van onze vaste partners. Zo ontzorgden wij de klant volledig. 

Meer over airconditioning

De beste aircosystemen

Wilt u meer weten over Panasonic airconditioning? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860