070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco voor restaurants

Een airconditioner om het restaurant te koelen en te verwarmen

Het is belangrijk dat de gasten in uw restaurant zich plezierig en op hun gemak voelen. Een airconditioner kan daarin bijdragen door de juiste kamertemperatuur te bewerkstelligen. Bent u van plan om een airco te laten plaatsen of vervangen in uw restaurant? Aircotech Klimaattechniek is de aangewezen partner om dit te realiseren. Met jarenlange ervaring en de beste airconditioners bent u verzekerd van optimale klimaatbeheersing in uw restaurant.

Verschillende airco modellen

Bij Aircotech Klimaattechniek heeft u de keuze uit verschillende airco modellen. Zo kunt u kiezen voor een cassette airco welke in het plafond kan worden weggewerkt maar ook voor een compleet ingebouwd aircosysteem waarmee u grote ruimtes kunt koelen en verwarmen. Of u nu op zoek bent naar een airco voor een klein of een groter restaurant, bij Aircotech Klimaattechniek vindt u een geschikte airco.

Meer informatie?

Klimaatbeheersing in restaurants is een specialisme en kunt u overlaten aan Aircotech Klimaattechniek. Aircotech Klimaattechniek kan u adviseren welk systeem het beste bij uw restaurant past. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860