070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco geplaatst in een restaurant in Leidschenveen (Den Haag)

Mitsubishi airco kanaalmodel geplaatst

De bouw van ons kanaal aircosysteem bij het Mediterraans restaurant Olivia aan de Jaap Hoekdreef 20 te Leidschenveen startte eind november 2009 en werd begin januari 2010 opgeleverd. De opdracht was om een aircosysteem te plaatsen; natuurlijk zo onopvallend mogelijk.

Van het begin af aan was het een hele moeilijke klus. Op het moment van plaatsing van het Mitsubishi Electric KS125 kanaalmodel waren er verschillende partijen met werkzaamheden bezig. Midden in het restaurant hangt er aan het plafond een enorme groot ornament met verlichting. Onze opdracht was om rondom dit ornament het aircosysteem te plaatsen. Hiervoor was niet veel ruimte en moest er op een creatieve wijze naar het probleem worden gekeken. Na afwerking zijn alleen nog de aan- en afvoerroosters zichtbaar. Een viertal rooster zorgen ervoor dat de ruimte optimaal geconditioneerd wordt.

Bij de ingang van het restaurant, boven de deur is de binnenunit geplaatst. Op een unieke wijze weggewerkt, maar zo geplaatst dat wij makkelijk onze onderhoudwerkzaamheden aan de airco kunnen verrichten. De buitenunit staat 2 etages hoger in een daarvoor ontwikkelde technische ruimte.

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860