070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Een airco als verwarming gebruiken

Airconditioner voor verkoeling en verwarming

Wanneer men het heeft over airconditioning dan denkt men in eerste instantie aan verkoeling in de zomer. Toch kan een airco meer dan alleen koelen. Een airconditioning kan namelijk ook dienen als verwarming wanneer het kouder is en kan de lucht zuiveren van stofdeeltjes.
 

Energiezuinig koelen en verwarmen

Tegenwoordig zijn airco’s geen energieverslindende systemen meer. Het is zelfs mogelijk om energie te besparen wanneer u kiest voor een airco die kan koelen en verwarmen. Wanneer de airco als verwarming dient dan kunt u de verwarming in huis laag houden, wat kan leiden tot lagere energiekosten. De airco onttrekt namelijk warmte uit de buitenlucht en schakelt terug in energieverbruik zodra de ingestelde temperatuur is bereikt.

Aircotech Klimaattechniek is als milieuvriendelijk bedrijf dé aanbieder voor energiezuinige klimaatbeheersing oplossingen, airco units en warmtepomp systemen. Dit betekent automatisch dat wanneer u een airco systeem aanschaft u verzekerd bent van het A-energielabel.


Meer weten?

Voor meer informatie over airconditioning en de mogelijkheid om een aircosysteem te gebruiken als verwarming, kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860