070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Wandmodel airconditioning Daikin voor woning Waddinxveen

Airconditioningsysteem voor de woonkamer

In de woonkamer van een particuliere woning in Waddinxveen heeft Aircotech Klimaattechniek een Daikin wandmodel airconditioning gemonteerd. Dit is de Daikin FTXF35A, aangesloten op een buitenunit RXF35A die beschikt over een koelvermogen van +/- 3.5 kW.

Koelen en verwarmen met airco

Dit vermogen is ruim voldoende om een optimaal binnenklimaat te realiseren in de woonkamer. Ook in de wintermaanden wanneer de airconditioninginstallatie in verwarmingsmodus wordt gebruikt.

Nette afwerking

Om de twee verwarmingsbuizen in de baan van het traject te kunnen laten zitten, hebben wij de nette afwerkgoot ingezaagd. Zo konden onze eigen leidingen wel worden weggewerkt. Op verzoek van de klant is de buitenunit niet op de grond geplaatst, maar op een muurbeugel.

Meer over airconditioning

De beste aircosystemen

Wilt u meer weten over Panasonic airconditioning? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860