070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Nieuwe airconditioning bij Café de Vink in Den Haag

Nu worden zelfs uw dansmoves cool

Wij hebben een bestaande airco vervangen voor Café de Vink in Den Haag centrum. De huidige airconditioninginstallatie had zijn beste tijd gehad en de technische levensduur was verstreken.

Wij hebben een geheel nieuwe Mitsubishi Heavy Industries plafondonderbouw airconditioninginstallatie geïnstalleerd waardoor Café de Vink weer jaren vooruit kan met een goed werkend airconditioningsysteem.

Café de Vink houdt het hoofd koel in roerige tijden

We zijn hartelijk ontvangen op locatie door de eigenaar van het café en we hebben een passende aanbieding samengesteld. Ons bezoek en de installatiewerkzaamheden vonden vlak voor de aangekondigde corona-maatregelen plaats.

Vlak na het leveren en monteren van de airconditioninginstallatie werd het horeca-verbod actief en moesten alle horeca gelegenheden de deuren sluiten. Ondanks deze maatregelen heeft Café de Vink op tijd de betaling overgemaakt en komt hierbij heel netjes haar verplichtingen na.

Café de Vink, hartelijk dank voor deze fijne samenwerking en succes in deze roerige periode.

Kies ook voor een verkoelende oplossing

Als uw airconditioning ook zijn beste tijd heeft gehad, neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, of stel direct uw vraag via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860