070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Twee Mitsubishi warmtepompen voor Knetemann Quality Fitness

Nieuwe sportschool in Den Haag voorzien van kanaal airco systemen

Aircotech Klimaattechniek heeft bij de nieuwe vestiging van Knetemann Quality Fitness in Den Haag twee Mitsubishi Heavy Industries warmtepompen geïnstalleerd. Om de leden zo comfortabel mogelijk te laten sporten is er gebruik gemaakt van kanaal airco systemen met tochtvrije uitblaasslangen van KE Fibertec.

R22 airco en gasverwarming overbodig

De warmtepompen zijn een vervanging van de oude airconditioning systemen met R22 koudemiddel erin. Ook de gasverwarming is overbodig geworden. Door de keuze voor warmtepomp uitvoeringen kan er ook in de winter energiezuinig verwarmd worden!

Trotse klimaatpartner van Knetemann sportscholen

Aircotech regelt al jaren de klimaatbeheersing in de sportscholen van Knetemann Quality Fitness. We zijn dan ook trots dat we deze nieuwe sportschool van een goed sportklimaat hebben mogen voorzien. Ook verzekerd zijn van de beste klimaatoplossing voor uw sportschool of fitnessruimte? Bel dan vrijblijvend 070 - 41 51 860 of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860