070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Twee Mitsubishi warmtepompen voor Knetemann Quality Fitness

Nieuwe sportschool in Den Haag voorzien van kanaal airco systemen

Aircotech Klimaattechniek heeft bij de nieuwe vestiging van Knetemann Quality Fitness in Den Haag twee Mitsubishi Heavy Industries warmtepompen geïnstalleerd. Om de leden zo comfortabel mogelijk te laten sporten is er gebruik gemaakt van kanaal airco systemen met tochtvrije uitblaasslangen van KE Fibertec.

R22 airco en gasverwarming overbodig

De warmtepompen zijn een vervanging van de oude airconditioning systemen met R22 koudemiddel erin. Ook de gasverwarming is overbodig geworden. Door de keuze voor warmtepomp uitvoeringen kan er ook in de winter energiezuinig verwarmd worden!

Trotse klimaatpartner van Knetemann sportscholen

Aircotech regelt al jaren de klimaatbeheersing in de sportscholen van Knetemann Quality Fitness. We zijn dan ook trots dat we deze nieuwe sportschool van een goed sportklimaat hebben mogen voorzien. Ook verzekerd zijn van de beste klimaatoplossing voor uw sportschool of fitnessruimte? Bel dan vrijblijvend 070 - 41 51 860 of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860