070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Mitsubishi Airco voor winkels te Rotterdam

Mitsubishi airconditioners geplaatst

Bij de winkels Ceasar Donna en Ceasar Uomo te Rotterdam hebben wij Mitsubishi airconditioning geplaatst. Tijdens de verbouwingen in juli 2011 zijn de oude airco systemen vervangen door een nieuwe warmtepomp inverter kanaalinbouw systemen.

De opdracht was om de airco uit het zicht in de winkel te houden. Alleen de uitblaasrooster mochten zichtbaar zijn. Bij Ceasar Donna is een Mitsubishi KSH-P140i airco inverter warmtepomp kanaalmodel geplaatst.

Bij Ceasar Uomo is een Mitsubishi MasterSlave kanaalmodel geplaatst, namelijk het buitendeel PUHZ-P250i en twee binnendelen PEAD-RP140JA. De binnendelen zijn voorzien van uitblaasroosters en geïsoleerde kanalen.

Deze airco systemen worden gebruikt voor koeling en verwarming van winkels. Nadat alles geïnstalleerd was kon het airco systeem meteen in gebruik genomen worden.

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860