070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco van Aircotech voor winkel Aktie Sport Venlo

Airconditioning voor in de winkel

Aktiesport filiaal Maasboulevard Venlo kiest voor een totale koelte en warmte installatie van Mitsubishi Electric. Het gaat om een WR2 watergekoelde warmtepomp invertersysteem uit de City Multi VRF serie. Voor het opwekken van warmte en koelte wordt gebruik gemaakt van de koude en warmte opslagbronnen onder het winkelcentrum.

Het airco systeem is een zeer energiezuinige installatie. In het airco systeem wordt gebruik gemaakt van interne warmte- en koudewisseling. Ook het luchtgordijn is op dit systeem aangesloten. Hiermee geeft Aktiesport aan zuinig en energiebewust met het milieu om te willen gaan.

Aircotech is dit project gestart in november 2010 en de airco installatie was gereed voor gebruik in december 2010. Aktiesport was zeer tevreden over dit snelle resultaat.

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860