070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Luchtbehandelingskasten en warmtepompen voor Hogeschool Inholland Amsterdam

Veilige luchttoevoer en comfortabel klimaat voor laboratorium lokalen

Voor een veilige en schone leeromgeving heeft Aircotech Klimaattechniek de laboratorium lokalen van Inholland Amsterdam voorzien van twee all electric luchtbehandelingskasten. De kasten zijn voorzien van een HEPA-filter. In laboratoriums werken de studenten met zuurkasten, waardoor schone lucht heel belangrijk is.

Klimaatbeheersing met Panasonic warmtepompen

Naast de kasten heeft Aircotech 6 Panasonic warmtepompen geplaatst voor een comfortabel klimaat in de laboratorium lokalen. Deze airco systemen zorgen voor koeling, verwarming en ontvochtiging van de lucht. Met behulp van tochtvrije uitblaasslangen van KE Fibertec wordt de luchttoevoer geregeld.

Maximale veiligheid en beste luchtkwaliteit voor uw laboratorium

Een veilige werkomgeving is voor ieder laboratorium en scheikundelokaal van belang. Aircotech helpt scholen en laboratoria al 20 jaar aan de juiste luchtbehandelingskasten en warmtepompen. Maak ook werk van de veiligheid en luchtkwaliteit in uw chemische ruimtes: bel vrijblijvend 070 - 41 51 860 of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860