070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Klimaatsysteem voor winkel van EnginEars Hoortoestellen in Den Haag

Kanaalunit met luchttoevoerroosters

Aircotech Klimaattechniek heeft een klimaatsysteem aangelegd bij de vestiging Het Kleine Loo van EnginEars Hoortoestellen in Den Haag. De aangebrachte kanaal unit is van het merk Hisense, type AUD60UX4SHH / AUW60U6SP met een koelcapaciteit van 17 Kw. Op deze unit zijn diverse luchttoevoerroosters aangesloten. Het buitendeel van de installatie is op het platte dak van de winkel geplaatst.

Een optimaal binnenklimaat

Doordat er met dit klimaatsysteem zowel gekoeld als verwarmd kan worden, zijn de medewerkers en klanten van EnginEars verzekerd van een heerlijk binnenklimaat, het hele jaar door! Bovendien zijn alleen de luchttoevoerroosters zichtbaar vanuit de winkel, omdat de kanaal unit weggewerkt is in het systeemplafond.

Ook een klimaatsysteem voor uw winkel nodig?

Voor een winkel is een prettig binnenklimaat een vereiste. Bij een optimale temperatuur nemen de klanten immers de tijd om binnen te kijken. Bent u benieuwd naar de kosten van een klimaatsysteem voor uw winkel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever eerst meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel 070 - 41 51 860.

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860