070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Hisense kanaal airco's voor koelen en verwarmen productieruimte Oud-Beijerland

Een optimaal binnenklimaat voor Non Stop Printing

Digitaal printbureau Non Stop Printing uit Oud-Beijerland wilde een prettig binnenklimaat hebben in de productieruimte. Het beste product wordt immers geprint in een ruimte zonder tocht, met een ideale luchtverdeling.

Kanaal airco met tochtvrij diffusie-uitblaassysteem

Voor een gelijkmatige luchtverdeling in een grote ruimte is een kanaal airco de juiste oplossing. Aircotech Klimaattechniek plaatste daarom twee Hisense kanaal airco's, voorzien van een KE Fibertec tochtvrij diffusie-uitblaassysteem. Deze klimaatsystemen kunnen koelen en verwarmen.

Industriƫle look of boven het verlaagde plafond

Kanaalmodellen kunnen, mits er genoeg ruimte is, boven het verlaagde plafond geplaatst worden. Het enige wat u ziet is het ventilatierooster. Bij een industriële inrichting kunt u er uiteraard ook voor kiezen het plafond open te laten. Meer weten over de mogelijkheden van kanaal airco's, of advies voor uw specifieke ruimte? Bel 070 - 41 51 860 of vraag een offerte aan.

Vind direct de juiste airco

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860