070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Hisense kanaal airco's voor koelen en verwarmen productieruimte Oud-Beijerland

Een optimaal binnenklimaat voor Non Stop Printing

Digitaal printbureau Non Stop Printing uit Oud-Beijerland wilde een prettig binnenklimaat hebben in de productieruimte. Het beste product wordt immers geprint in een ruimte zonder tocht, met een ideale luchtverdeling.

Kanaal airco met tochtvrij diffusie-uitblaassysteem

Voor een gelijkmatige luchtverdeling in een grote ruimte is een kanaal airco de juiste oplossing. Aircotech Klimaattechniek plaatste daarom twee Hisense kanaal airco's, voorzien van een KE Fibertec tochtvrij diffusie-uitblaassysteem. Deze klimaatsystemen kunnen koelen en verwarmen.

Industriƫle look of boven het verlaagde plafond

Kanaalmodellen kunnen, mits er genoeg ruimte is, boven het verlaagde plafond geplaatst worden. Het enige wat u ziet is het ventilatierooster. Bij een industriële inrichting kunt u er uiteraard ook voor kiezen het plafond open te laten. Meer weten over de mogelijkheden van kanaal airco's, of advies voor uw specifieke ruimte? Bel 070 - 41 51 860 of vraag een offerte aan.

Vind direct de juiste airco

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860