070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Vervanging Daikin VRV warmtepomp bij VVE de Ambassadeur Den Haag

Warmtepompsystemen weer stormbestendig gemonteerd

Aircotech Klimaattechniek is onlangs aan de slag geweest om meerdere Daikin VRV buitendelen te vervangen bij een appartementengebouw, dat in beheer is van VVE de Ambassadeur in Den Haag. De systemen waren slechts 2 jaar oud en door een andere installateur geplaatst, maar bleken niet stormbestendig te zijn gemonteerd. 

Juist montage verlengt levensduur warmtepomp 

Dergelijke schade is zonde en onnodig. Want wordt er meer tijd geïnvesteerd in een goede montage én meer bevestigingsmateriaal gebruikt, dan kan dat stormschade voorkomen. Ons team stelde de warmtepomp systemen buiten bedrijf, verving alle onherstelbaar beschadigde buitendelen en verlengde de koelleidingen tot aan de nieuwe positie. Ten slotte kregen de nieuwe buitendelen een stormbestendige ophanging aan de technische opbouw.

Duurzame energie voor uw kantoorpand

Met A-merk warmtepompen, WTW-unitszonnepanelen en vakkundige installatie is Aircotech dé totaalaanbieder op het gebied van duurzame energie in de omgeving Den Haag/Rotterdam. Is uw kantoor- of bedrijfspand ook toe aan een energiesysteem dat klaar is voor de toekomst? Vraag dan een offerte aan of bel 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860