070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Daikin multi split airconditioning voor woning te Middelburg

Airco wandmodellen aangesloten op een zeer stil buitendeel

Onlangs heeft Aircotech Klimaattechniek een woning te Middelburg voorzien van een Daikin warmtepomp multi split unit. Dankzij het warmtepomp systeem kunnen de bewoners de woonkamer en slaapkamer koelen en verwarmen.

Airco binnendelen en buitendeel

Het multi split airco systeem bestaat uit een Daikin FTX 35 airco wandmodel in de slaapkamer en een Daikin FTX 25 airco wandmodel in de slaapkamer. Beide binnendelen zijn aangesloten op een zeer stil Daikin MXS buitendeel, welke op het balkon is geplaatst.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het Daikin multi split airconditioning systeem? Neem dan contact op met Aircotech Klimaattechniek uit Den Haag via 070 - 41 51 860 of stel uw vraag direct via onderstaand formulier.

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860