070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco voor kinderdagverblijf Driebergen

Airconditioning van Daikin en Mitsubishi geplaatst bij kinderopvang SKDD

Onlangs hebben wij airconditioning systemen geplaatst bij SKDD (Stichting Kinderdagverblijven Driebergen Doorn).

Airco systemen van Daikin en Mitsubishi
Alle slaapvertrekken in het kinderdagverblijf zijn voorzien van airco Daikin warmtepomp wandmodellen type FTX-20. Alle dagverblijfsruimten in het kinderdagverblijf zijn voorzien van airco Mitsubishi kanaalmodellen type KSH-S50i of een S60i.

Tochtvrij klimaat
Voor de tochtvrije luchtverdeling zijn KE fibertec textiele uitblaasslangen gemonteerd die voor een tochtvrij klimaat zorgen.

Airco kanaalmodellen in het verlaagde systeemplafond
In Driebergen zijn alle kanaalmodellen voorzien van toevoer en retourroosters in het verlaagde systeemplafond. De buitendelen zijn op verzoek hoog opgehangen zodat de veiligheid van de kinderen gewaarborgd blijft.

Airco systemen geplaatst tijdens openingstijden
Het verrichten van de werkzaamheden binnen een instelling als een kinderopvang is aan strenge regels gebonden. Kinderen en hun ouders mogen geen overlast ondervinden van de werkzaamheden. Het moet schoon en netjes blijven. Deuren dienen gesloten te blijven. Alle werkzaamheden zijn tijdens de openingstijden door ons uitgevoerd.

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860