070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco voor kinderdagverblijf Driebergen

Airconditioning van Daikin en Mitsubishi geplaatst bij kinderopvang SKDD

Onlangs hebben wij airconditioning systemen geplaatst bij SKDD (Stichting Kinderdagverblijven Driebergen Doorn).

Airco systemen van Daikin en Mitsubishi
Alle slaapvertrekken in het kinderdagverblijf zijn voorzien van airco Daikin warmtepomp wandmodellen type FTX-20. Alle dagverblijfsruimten in het kinderdagverblijf zijn voorzien van airco Mitsubishi kanaalmodellen type KSH-S50i of een S60i.

Tochtvrij klimaat
Voor de tochtvrije luchtverdeling zijn KE fibertec textiele uitblaasslangen gemonteerd die voor een tochtvrij klimaat zorgen.

Airco kanaalmodellen in het verlaagde systeemplafond
In Driebergen zijn alle kanaalmodellen voorzien van toevoer en retourroosters in het verlaagde systeemplafond. De buitendelen zijn op verzoek hoog opgehangen zodat de veiligheid van de kinderen gewaarborgd blijft.

Airco systemen geplaatst tijdens openingstijden
Het verrichten van de werkzaamheden binnen een instelling als een kinderopvang is aan strenge regels gebonden. Kinderen en hun ouders mogen geen overlast ondervinden van de werkzaamheden. Het moet schoon en netjes blijven. Deuren dienen gesloten te blijven. Alle werkzaamheden zijn tijdens de openingstijden door ons uitgevoerd.

Direct contact

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Afwijkende installatie en levertijden wegens drukte

Door de enorme hoeveelheid aanvragen is onze wachttijd enorm opgelopen. De gemiddelde wachttijd voor een opname bedraagt circa 4 weken. Onze lever/installatietijd na bestelling bedraagt op dit moment circa 10 tot 12 weken.

Indien u dit geen probleem vindt en voor de komende jaren een goed airconditioningsysteem zoekt, dan verzoeken wij u ons reactieformulier in te vullen. Zoekt u op korte termijn een airconditioningsysteem, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Ga door naar website

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860