070 - 41 51 860 Airco keuzewijzer Offerte

Airco voor hotels

Airconditioning voor elke ruimte in het hotel

Tegenwoordig zijn airconditioners niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, ook niet in het hotelwezen. Vrijwel iedere hotelgast verwacht wel een airconditioner op de hotelkamer om de juiste kamertemperatuur te bereiken. Daarnaast is het voor uw hotelgasten ook prettig wanneer het binnenklimaat van de overige ruimtes in het hotel behaaglijk is, zoals de receptie, de restauratie en de sportruimte.

Bent u van plan om airconditioners aan te schaffen of te vervangen in uw hotel? Aircotech Klimaattechniek is de aangewezen partner om dit te realiseren. Met jarenlange ervaring en de beste airconditioners bent u verzekerd van optimale klimaatbeheersing in uw hotel.

Verschillende airco modellen

Bij Aircotech Klimaattechniek heeft u de keuze uit verschillende airco modellen. Zo kunt u kiezen voor een cassette airco welke in het plafond kan worden weggewerkt maar ook voor een compleet ingebouwd aircosysteem waarmee u grote ruimtes kunt koelen en verwarmen. Dus of u nu op zoek bent naar een airco voor een hotelkamer of voor de ontbijtzaal, bij Aircotech Klimaattechniek vindt u een geschikte airco.

Meer informatie?

Klimaatbeheersing in hotels is een specialisme en kunt u overlaten aan Aircotech Klimaattechniek. Aircotech Klimaattechniek kan u adviseren welk systeem het beste bij uw hotel past. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Direct contact

Als erkend NVKL Klimaatspecialist zijn wij de totaalinstallateur in de regio Den Haag voor airconditioning, klimaattechniek en duurzame energie. Waar kunnen wij u mee helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het de klimaatspecialisten van Aircotech Klimaattechniek

Aanhef *

Gecertificeerd klimaatinstallatiebedrijf:

070 - 41 51 860